اجتماعی, اعتیاد, پایه, سلامت

رونـــــــدِ درمـــــــانِ اعتیـــــــاد

مسیر درمان اعتیاد

رونـدِ درمـانِ اعتیـاد

 

سلام دوستان من مسـافر این دنیا و همسفر شما هستم

سپاسگذار قدرت مطلقم که به من فرصت عطا کرد تا به آگـاهی بپردازم

اعتیــاد چیست ؟

مواد مخـدر، نوعی داروی طبیعی و شیمیائی بوده کـه افراد پس از مصـرف آنها، گرایش مجدد به آن مواد خواهند داشت. موادی مانند تریاک، شیشه، هروئین، انواع قرص های روان گردان و … از جمله مـواد مخـدری هستند، کـه بسیاری از افـراد به مصـرف مجدد این مواد گرایش پیدا می‌کنند. امـا آیا فقط تریـاک و یا شیشه افراد را معتـاد می‌کند و باعث ایجـاد وابستگی می شود ؟ به نظـر شما سیگار نمی‌تواند باعث ایجاد اعتیـاد در افـراد شود ؟ مسلماً جواب مثبت است. اگـر تعداد دفعات کشیدن سیـگار برای فردی در طـول روز زیاد باشد، یعنی او یک فرد معتـاد به مصـرف سیگار است. ممکن است شما با فردی برخورد کـرده باشید، کـه در طـول روز یک یا دو بسته سیـگار را تمام می‌کند. او هم مانند سایر بیماران مصـرف کننده، نیاز به حمایت دیگـران برای ترک سیـگار خود دارد.

 

سه عامل مخرب و زیان آور برای فرد مصـرف کننده

1. جسـم (عدم مصـرف طبـق برنـامه مشـاورین)

2. روان (عدم شنـاخت و شکرگـزاری)

3. جهان بینـی (عدم تغییـر نگـرش و آمـوزش ها)

در درمــان فرد معتاد به مصـرف مواد مخـدر در هفته اول و قبـل از سفارش دارو 3 عامل مهم قابل ذکـر است

1. شکـرگـذاری : فرد مصـرف کننده نسبت به دارایی‌های خود هوشیـار نیست و بایـد نسبت به دارایی های مـادی و معنـوی خود هوشیـار شود و بخـاطر داشته های خود دائما در حال شکـرگذاری باشد.
2. تنظیـم مصـرف : فرد مصـرف کننده باید وعـده های مصـرف مواد مخـدر خود را منظم نماید (3 وعده در طـول روز: 7 صبـح، 2 ظهـر، 9 شـب، طبق برنامه ی مشاورین درمـان شفـای آسـان).
3. تنظیـم سـاعت خـواب و بیداری : فرد مصـرف کننده باید ساعت خـواب و بیـداری خود را به صـورت صحیح تنـظیم نماید تا دوره درمـان او کمتـر شود و در طـول دوره درمان احساس بهتری داشته باشد.

 

در مرحـله بعـد پس از سفارش دارو شفـای آسـان

1. در ابتدا مصـرف داروی شفـای آسـان باید یک وعـده از مصـرف موادمخـدر کـم شده و یک وعـده دارو مصـرف شود. (در بازه زمانی 15 تا 21 روز)

2. پس از حذف یک وعده از مصـرف مواد مخـدر باید مجددا یک وعده دیگـر از مصـرف مواد مخـدر هم حـذف شود و به جای آن دارو تـرک اعتیـاد مصـرف شود. (در بازه زمانی 15 تا 21 روز)
3. در آخـرین مرحله هم آخرین وعـده مصـرف مـواد مخـدر با دارو ترک اعتیـاد جایگزین می شود. (در بازه زمانی 15 تا 21 روز)
اگـر فرد طبق برنـامه مشـاورین عمل نماید، در بهترین حالت دوره درمـان (تـرک) در 45 روز به اتمام کـار خود می رسد و فـرد بجـای مصـرف مواد مخـدر از داروی شفای آسان استفاده میکند.

توجه داشتـه باشیـد کـه آمـوزش های جهان بینی تـاثیر بسـزایی در رونـد درمـان اعتیاد خواهـد داشـت کـه نبایـد از آن غافـل شـویم.

 

جهت مشـاوره رایگـان درمـان اعـــتیاد کـلیک کـنید

عوامـل مؤثـر در درمـــان اعتیـــاد

فـرد مصـرف کننده مواد مخـدر بـرای رسیدن به درمـان انگیـزه و هدف لازم دارد. انگیـزه درونی و بالای بیمـار، سن بالا (بعـد از ۴۰ سالگی)، عـدم دستیابی به مـواد افیونی و یا هر نـوع مـاده مخـدر دیگـر، نداشتن معاشـرت با افـراد معتـاد، فعالیـت شغلی مناسب و بهتـر شدن شـرایط زنـدگی شغلی و مالـی، دخـالت مستمر و فعالانه مصـرف کننده در فرآینـد ارزیابی و برنـامه‌ریزی درمـان، مانند: تعیین اهـداف و تصمیم‌گیـری در مورد راهبـردهای تغییـر، هدف اصـلی درمـان اعتیـاد، مصـرف کننده نباید متمرکـز بر خودداری از مصـرف مواد مخـدر بـاشد، بلکه درمـان واقعی بایستی درمـان چند وجهی مشکلات (زیستی، روانـی، اجتماعی و فرهنگی) شخص مصـرف کننده در نظـر گـرفته شـود.

مراقبت هـای بعد از درمـان اعتیــــاد

حمایت از بیمـار در موفقیت تـرک اعتیـاد و برنامه مراقبت بعد از درمـان بسیـار اهمیـت دارد. تقویت کـردن روحیـه شخص و بالا بردن آگاهـی او نسبت به اعتیـاد از اصـلی ترین کـارکـردهای این برنامه به شمار می آید کـه با خدمات زیر این اهـداف به نتیجه خواهنـد رسید.

1. مشـاوره

مشـاوره اصلی ترین بخش در بازتوانی بیمـار است. در این بخش نحوه شناسایی و پیش گیـری رفتاری و محـرک‌هایی کـه سو مصـرف مواد را منجـر می شوند آمـوزش داده می شود. جلسات مشـاوره پس از درمـان اعتیـاد می بایست تا چند هفته پس از پایان درمـان نیـز ادامه داشته باشد تا چالـش های بیمـار را حـل کنـد.

2. آموزش

خانـواده نقشی بسیـار بـزرگ در موفقیت درمـان اعتیـاد خصوصاً پس از اتمام دوره درمـانی دارد. مشـاوره خانـواده به شخص بیمـار و خانـواده او کمک می کند کـه محیط خانـواده با امیـد همراه باشد. به همین دلیل است کـه مسیـر سبـز به تمام اعضـاء خانــواده ها، چه خانـواده هایی که فرد مصـرف کننده ای در خـانه دارند و چه خانـواده هایی کـه مصـرف کننده ای در اطـرافشان نیست پیشنهاد میکنـد جهت پیشگیری و درمـان بیماری اعتیـاد به آموزش های جهان بینی و چهل پله_چهل راه بپردازند و سعی در عملی کردن آنها داشته باشند.

3. ادامه آموزش ها پس از درمـان اعتیـاد

این نکته را نبـاید هرگـز فرامـوش کنیم کـه آموزش ها بایـد ادامـه دار باشند (حداقـل تا 6 مـاه پس از درمـان اعتیاد و حداکثـر تـا زمانیکه نفس می کشیـم) و همیشه بایـد اطلاعات و آگـاهی خودمـان را به روز نگه داریم و اجـازه ندهیم کـه عدم دانـایی و آگـاهی ما باعث بازگشت دوباره ما به سمت ضـد ارزش ها و یا مصـرف مخـدر شود. این مسأله دارای اهمیت است و نباید از آن غافل شد. هیچگاه انسان عمل خطایی انجـام نمیدهد مگـر اینکه نسبت به آن عمل، آگاهی کافی نداشته باشـد. به قـول معـروف مــا بـد نیـستیــم، بلکــه بلــد نیـستیــم.

موفقیت در درمــان اعتیـــاد و سخن پایــانی

در این مقـاله سعی کردیـم اطلاعات مفیـد و مهمی در خصوص موفقیـت در درمــان اعتیـاد و اینکه برای درمــان اعتیـاد چه کنیم را در اختیـار شما همراهان همیشگی شفـای آسـان قـرار دهیم. تـرک و درمــان اعتیـاد مجموعه ای از فرایندهاست کـه طی آن فرد مصـرف کننده به طور فردی و تحت نظـر مشـاورین شفـای آسـان برای قطـع کـردن مـاده مخـدر خود اقدام می کند. طی این فرایند شخص سعی می کنـد همزمـان با قطع مصـرف مواد مخـدر، سبک زنـدگی خود را نیـز تغییـر دهد و زنـدگی متعـادل و بهنجاری داشته باشـد تا اینگونه موفقیـت در درمـان اعتیـاد را از آن خود کنـد.

هدف اصلی و نهایی از تـرک مواد مخـدر به تعـادل رساندن جسم، افکـار، نگـرش و عمل افـراد مصـرف کننده، حتی بهتر از روزهای پیش از اعتیـاد است. درمـان اعتیـاد با چالش های بسیاری همراه است. مثلا سبب بروز خمـاری و یا علائم تـرک، نشانه های فیزیولوژیکی، رفتـاری و شنـاختی می شود کـه ضعف و یا شـدت این نشـانه ها بسته به نـوع ماده مخـدر مصـرفی افـراد متفاوت است و البته شایـان ذکـر است کـه خوشبختانه این مسائـل بوسیله داروی تـرک اعتیـاد شفـای آســان برطـرف شده و افـرادی کـه در مسیر درمـانی شفـای آسـان قرار می گیرند هیچ کـدام از حالت های خمـاری، درد و بیخـوابی را تجـربه نمی کنند.

میـزان موفقیت در درمـان اعتیـاد به ویژگی های شخصیتی افـراد، میـزان تـلاش و خواسته ی خودشـان، حمایت اطرافیـان، نوع مخـدر مصـرفی، میـزان وابستگی به مخـدر، موقعیت اجتمـاعی، شرایـط مـادی و موقعیت شغلی، شیوه درمـان و چگونگی مقـابله با بیمـاری بستگی دارد و از همه مهمتـر این است کـه نگرش فرد مصـرف‌کننده به زنـدگی، شـرایط و مشکلات آن تغییـر پیـدا کنـد و همچنین آموزش های جهان بینی را به صـورت جـدی و مستمر انجـام دهـد.

 

با ارسال نظرات و پیشنهادات خود، ما را در ارائه بهتر خدمات یـاری نمائید.

با تشکر از همراهی شما دوستان عزیز

مسـافر (مسـیــرسـبــز)

مطالب مرتبط

۱ نظر در “رونـــــــدِ درمـــــــانِ اعتیـــــــاد

  1. علیf آبادیل گفت:

    سلام آقای مسافر یه روز به مشاوره شما خیلی حالم خوب شد واقعاً خدا رو شکر کردم که شما رو سر راه من گذاشت و تونستم تو مسیر بهبود ی قرار بگیرم ولی اینو از کپسول استفاده کردم را ضی نبودم وقتی مصرف میکردم چرت میزدم اینقدر نعشع میشدم که از خودم بدم میمود ولی به لطف خدا دیگه نخوردم ولی خودم یه دونه قرص و به چهار قسمت تقسیم کردم و هر شیش ساعت یه تیکشو مصرف میکردم تا پنج روز روزی یه شو حذف کردم تا رسید به یه تیکه که اونم شب میخورم یکم کسل بی حال و تب لرز دارم ولی به شوق پاکی تحمل میکنم و از خدا خواستم کمک کنه که این غول به زمین به زمین به زنم ظاهر فقط کله ش مونده اونم به یاری خدا ترک میکنم ازخدا می‌خوام هر مصرف کننده که سیر شده از مصرف از خودش از روزگار کمکش کنه و همینطور خودم خیلی ممنون آقای مسافر واقعاً دوستون دارم خیییییلی زیییییییییییییاد ببخشید که مزاحمتون شدم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *